2016. november 29., kedd

Karácsony elé, de mégis karácsonyra



Idén karácsonyra nem tervezünk nagy kiadáscsomagot, ellenben egy elég rendhagyó dologgal szeretnénk készülni: egy karácsonyi kérdezz-felelek videóval, ahol a csapattagjai válaszolnak az általatok feltett kérdésekre egy videó keretében.

A kérdéseket szegezhetitek a csapathoz, vagy munkatársainkhoz, személyhez szólóan: Amarillishez, Mörajához, Maou-hoz, Mirához, Ayumihoz, Yennehez, Devyhez, Sütihez, Duriihoz, Dottrishoz, LasDenhez, Cickányhoz, Ricsyhez és Riczhez.

A kérdéseket várjuk emailben (riczroninfactories[kukac]gmail[pont]com), esetleg a Facebook üzenetek közt, és igyekszünk minél többetek kérdésére felelni. Csak bátran! A kérdéseket december 17-ig tehetitek fel!

2016. november 23., szerda

No Game No Life


Már hosszú ideje kész volt, de még pár csiszolás miatt vissza kellett tartani. MidoriNoMevel megbeszéltük, hogy a változások oroszlánrészét megelőlegezzük nektek az Ohys-Raws BD-jéhez időzítve (a szöveget átlektoráltuk, feljavítottuk, a korábbi hiányosságokat, pontatlanságokat pótoltuk - és megfejeltük az egészet egy kis plusszal, amit remélhetőleg észrevesztek). Viszont a fejlettebb karaoke, egy másik forráshoz átidőzítés, és pár komolyabb csinosítás későbbre marad, így majd frissülni fog a mostani csomag.

Egy kicsit autista jellemvonásokkal bíró zseniális testvérpár, akiket a játékvilágban csak Üresekként ismernek, átcsöppen egy másik világba. Ott kell, abban a fantasy környezetben e világi tudásukkal, képességeikkel helyt állniuk. Azonban valami egészen más is mozgatja őket... Kihívni azt, aki ebbe a világba hozta őket, és a saját szabályaival győzedelmeskedni felette.

Jó szórakozást hozzá!

Közös munka: Black Ryuu Team
Eredeti szöveg: CoalGirls, Underwater-FFF
Fordítás: CoD-sama
Formázás, egyéb: MidoriNoMe
Lektor: Vinus
QC: Ricz


2016. november 15., kedd

Feliratarchívum - készületben


No, gyerekek... Az általunk készített és megőrzött, javítgatott munkák első ötödét (mintegy 120 címhez) elérhetitek a menüben feltűnt feliratarchívumon keresztül. Ezekbe a csomagokba került egy TXT-fájl is, hogy melyik verzióhoz is illenek. Azonban érdemes megjegyeznem, hogy:

1) Ebben egyelőre az itt megjelentek nincsenek benne. (Majd szépen lassan nekerülnek azok is.)
2) A megkezdett projektek nem fognak szerepelni a letöltések közt. (Az állandó frissítés miatt többletmunkát okoznak.)
3) A hét folyamán folyamatosan fognak felkerülni újabb és újabb címek.
4) Nincs meg minden változásunk, projektünk vége. Ez főleg a BD-sítésekre vonatkozik. A pótlásokat a csapat mailfiókjára várjuk (riczroninfactories[kukac]gmail[pont]com). Ne kíméljetek a fiókot!

Kellemes bogárászást!

2016. november 14., hétfő

Gekijouban Psycho Pass


Durii annak idején egy másik csapatnál dolgozott a Psycho Passon, és a mozi tervét hozta magával. Most viszont közre is adjuk az elkészült feliratot.

Japánba beszivárogtak az illegális bevándorlók, fegyverekkel, kapcsolatokkal. Akane és a Közbiztonsági Hivatal hamarosan rájön, hogy ezek a SEAU-ból (Délkelet-Ázsiai Unió) érkeztek, ahol egy korábbi munkatársuk most a gerillákat és a juntaellenes felkelőket segíti. Akane megkezdi a nyomozását az Unióban, és elég félelmetes dolgokra bukkan...

Jó szórakozást hozzá!


Eredeti szöveg: notCommie | Felirat: Durii | Lektor: Hughes, Ricz

2016. november 5., szombat

Occultic;Nine 01-02. rész


Itt a szezonos Occultic;Nine feljavított első, és frissen kezelt második epizódja!
Ezennel a Vének tanácsának (nyaa [Haru-Subs], lovecankill [Haru-Subs], Ricz, x0Ayumi0x) hathatós segítségével már sokkal jobb minőségben élvezhetitek ezt a páratlan animét.

Az indító részben túl sok információ lepi majd el az agyatokat, aztán a második részben kicsit lassítunk, és körvonalazódni kezd, hogy a több szálon futó történet miféle események körül kering.
Kilenc főszereplő, megannyi karakter, okkultizmus, horror, krimi, ecchi és bolondság jól megfér egymással ebben a pörgős hangulat-hullámvasútban. Szállj be te is!

A felirat megfelelő megjelenítéséhez szükséges a "Fontok" mappában található betűtípusok telepítése.


Eredeti szöveg: WhyNot | Felirat: x0Ayumi0x
Lektor: Ricz, nyaa [Haru-Subs], lovecankill [Haru-subs] | Formázás: nyaa [Haru-Subs]


ONLINE a Haru-Subs jóvoltából

[ 01. RÉSZ ] | [ 02. RÉSZ ]

2016. november 4., péntek

A hét fáradalmaira



Nem, nem propagálni szeretnénk az ivászatot (annak ellenére, hogy azért jól esne), három dologgal érkeztünk mára. Kivételesen videós kiadásokkal együtt.

Jó szórakozást hozzájuk!


GETSUYOUBI NO TAWAWA - 03-04. RÉSZ

Eredeti szöveg: TAC, KamiTranslations | Fordítás: Ricz
Formázás & Karaoke: Durii | Lektor: Maou-chan


ONLINE
[ 03. RÉSZ ] | [ 04. RÉSZ ]


BANGS

Eredeti szöveg: Magai
Felirat: Ricz

[ ONLINE VIDEÓ ]


JOKER GAME OVA

Eredeti szöveg: ? | Felirat: Ricz | Lektor: Mira91


2016. november 3., csütörtök

(18+) Gyakuten Majo Saiban


Nézői kérésre elkészítettem ezt az egyrészes cuccot. A sztori talán megszokott, talán nem: nemrég átiratkozott srácot az iskola ügyeletes titkos dominája saját ölebének kényszeríti, míg szíveszottyát kihasználja nem épp kedves és jólelkű célokra.

Jó szórakozást hozzá!


Eredeti szöveg: HentaiHaven | Felirat: Ricz