2016. október 31., hétfő

Kísértetéj


Itt van a kísértetéj, és ahogy az már tőlünk hetedik éve megszokott, jövünk valami horrorral. Illetve, az alkalomra való tekintettel kicsit visszajátsszunk pár korábbi fordításunkat, újra megosztjuk, hogy egy kis esti maratonozás lehessen belőle. Töklámpásokat eltenni, mert itt bizony nem sz@rral fogunk gurigázni.



UMEZU KAZUO NO NOROI

Két rövid történetet kapunk. Az egyikben egy új diáklány iratkozik át Masamiék iskolájába, akinek megjelenésével egyidőben rejtélyes és furcsa élmények, érzések torlódnak fel Masami életében. A másikban a klasszikus japán kísértetház történetet kapjuk, amikor négy lány, bátorságpróba gyanánt egy elátkozott, elhagyatott épület körüli pletykáknak járnak utána.

Eredeti szöveg: BOX, Macross2012 | Felirat: Ricz | Lektor: x0Ayumi0x


CALL ME TONIGHT

A Call Me Tonight a 2013-as évi termésünkből van.
Ebben a történetben Rumi a munkájának köszönhetően megismerkedik egy elsőre kissé furcsa sráccal. A srác ugyanis valahányszor lázba jön, szexuálisan begerjed, szörnyeteggé változik.

Eredeti szöveg: To-YC | Felirat: Ricz | Lektor: Umaitachi


DEMON HUNTER MAKARYUUDO

A Demon Hunter Makaryuudo a 2011-es évi termésünkből van.
Yama nem az a tipikus átlagos lány, akit vársz. Ő ugyanis hatalmas kaszával nyesi a világunkba került démonokat, akkor, amikor más már réges-rég aludni szokott. Azonban az újabb jelenségek valami sokkal nagyobb és félelmetesebb mozgolódást sejtetnek...

Eredeti szöveg: ARR és japán szinkron | Felirat: Ricz


INUKI KANAKO ZEKKYOU COLLECTION: GAKKOU WA KOWAI!

Az Inuki Kanako Zekkyou Collection a 2015-ös évi termésünkből van.
Adott egy srác, akit mindig elutasítanak a lányok. Nem is véletlen, mivel nagyon furcsa, és érzelmeit görcsös ragaszkodással fejezi ki, ami igen hamar zaklatássá válik. Azonban hiába hal meg, ugyanúgy kísért, és környékez meg másokat az iskolában...

Eredeti szöveg: [uh] | Felirat: Ricz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése