2013. május 24., péntek

4 éves a csapat - Keserédes születésnap


Bizony, ezt is megértük 2009. május 23. óta. Annak idején a merő hecc és a nyelvgyakorlás kedvéért alakult egy "egyszemélyes hadsereg", s most lám hol tartunk. Hogy mi áll még előttünk, az kérdéses. Sajnos most nincs ünnepi torta, de egy annál nagyobb felfedezést találtam a fájlok és az internet legmélyén... Nevezetesen az első, eredeti logónkat. A nagyon régi motorosok még emlékezhetnek rá, mikor 2010-ben mégis úgy döntöttünk, hogy lesz website is. Most az újak kedvéért közzétesszük a logóinkat az idő múlásával.


Az első logónk, amit talán fél évig használtunk, mint az oldal fejléce. A mangákba nem került be. Az, hogy Sakura lett a kis figura mellé, anno egy poén volt, de ma már néha én is értetlenül nézek, hogy miért. Lehet, mert már nem poén vagy elfelejtettem az apropóját. 

Miután a rákövetkező oldalnál nem volt szükség logóra annak magazinszerű megjelenése miatt, a minta így átvándorolt a mangákba, majd addig-addig csiszolódott, tisztult, míg a most ismert formáját kapta. Később, mikor megvolt a 3. dizájn és motorváltás, újra a fejlécbe került a logó. A legtöbb helyen ezzel találkozhattok.


Ezzel a logóval találkozhattok itt a blogon és az Indavideós csatornánkon is. Ez már jóval komolyabb hangot üt meg megjelenésében, nem is véletlenül. Körülbelül 1,5 éve vannak angol nyelvű kiadásaink is (a Ricz&VincentArisato és a The Leijiverse Club néven), ha meg a nyaa-n rákerestek a Ronin-Raws névre, akkor találkozhattok pár RAW-kiadásunkkal is (illetve a feltöltő nevére kattintva még pár dolgot találtok). Szóval belenyúltunk még pár lecsóba, aminek a jelképe lehetne ez a logó... Kifejezetten aktív felhasználása nincs. 

5 megjegyzés:

  1. Boldog születés napot a csapatnak és köszönöm az eddigi munkátokat :D

    VálaszTörlés
  2. Kicsit megkésve,de csak ennyit mondok :)
    Boldog Születés napot!!!

    VálaszTörlés
  3. Utólag is boldog születésnapot, és még nagyon sok szép évecskét kívánok a csapatnak!
    /x0Ayumi0x/

    VálaszTörlés
  4. Egyébként a kép... Yosuga no Sora
    ... uh-oh...

    VálaszTörlés